YLEISTÄ

Sopimussuhde muodostuu osaajaa tarvitsevan yrityksen ja Skillwell Oy:n (Y-tunnus 2920924-6) välille. 

Käytämme sopimuksissa nykyaikaista sähköistä allekirjoitusta.

Skillwell tekee erikseen sopimukset omien palveluntarjoajiensa kanssa toimeksiantokohtaisesti.

Osaajamme ovat asiantuntijaverkostomme jäseniä, jotka haluavat tarjota omaa osaamistaan yrityksille. He voivat olla myös verkostomme freelancereita ja pienyrittäjiä, palveluntuottajiemme osaavia ohjelmistokehittäjiä tai Skillwellin omia asiantuntijoita.

Skillwell on Growthsetters Oy:n omistama ja hallinnoima palvelu sekä brändi. Skillwellin käynnistäjinä toimiva tiimi koostuu siis Growthsettersin henkilöstöstä. 

Unity Group on pääyhteistyökumppanimme, kun välitämme ohjelmistokehittäjiä Suomen markkinoille.

YRITYKSILLE

Rekisteröidy yrityksenä Skillwelliin ja pääset heti ratkaisujen äärelle. Otamme sinuun yhteyttä saman tien ja löydämme yhdessä sinulle sopivaa osaamista.

Tiukan paikan edessä voit ottaa yhteyttä suoraan palvelun myynnistä vastaavaan Harri Ilvoseen esimerkiksi sähköpostilla: harri.ilvonen@growthsetters.com.

Pääset osaksi verkostoa, josta saat apua ja ratkaisuja osaamishaasteisiin. Emme ole vain osaajien välittäjä vaan osaajia itsekin. Rekisteröitymällä luot suoran yhteyden tahoon, josta saat nopeasti apua osaamishaasteisiin.

Skillwell perustuu laatuun ja luottamukseen. Olemme hankkineet kokemusta sekä ohjelmistotuotannosta että
-liiketoiminnasta. Ymmärrämme sekä asiakkaan että ohjelmistokehittäjän näkökulmat ja osaamme tuottaa ratkaisuja molempien kehittymiseksi.

Asiakastarpeen kattavassa kartoituksessa arvioimme parhaimmat vaihtoehdot ohjelmistokehittäjiksi. Tämän jälkeen tehdään haastattelut ja tarpeen mukaan muut arvioinnit (henkilöarviointi, koodikatselmointi). Arvioimme systemaattisesti myös asiakasta – miten ja miksi juuri tämä asiakasyritys sopisi tarjoamallemme osaajalle. Tätä yhteensovittamista ei alalla tehdä, vaikka se on äärimmäisen tärkeää hyvän yhteistyön kannalta. Tämän prosessin päätteeksi on usein helppo tehdä valinta sopivimmista osaajista.

Toimeksianto voi olla pieneen tai isoon tarpeeseen. Pieni täsmätehtävä on lyhimmillään muutaman tunnin ohjelmistokehitystehtävä, kun taas pidempi toimeksianto voi kestää kuukausia.  

Pyrkimyksemme on rakentaa pitkäaikaisia luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Pidempiaikainen toimeksianto voi olla esimerkiksi tuotekehitysprojekti tai asiakashanke, joka voi koskea yksittäistä tai useampaa ohjelmistokehittäjää tai vaihtoehtoisesti kokonaista softatiimiä.

IT-FREELANCEREILLE

Pääset kuulemaan sinua kiinnostavista työmahdollisuuksista. Olet halutessasi mukana, kun kartoitamme ja tarjoamme osaamista yrityksille. Saat verkostomme kautta uusia mahdollisuuksia asiakastoimeksiantoihin.

Tulemme vuoden aikana kartoittamaan myös laajemmin ohjelmistoalan yrittäjien tarpeita – pääset mukaan vaikuttamaan siihen, millaisina koet alan tulevaisuuden näkymät.

Rekisteröityminen on ilmaista. Jos sopiva toimeksianto löytyy ja käynnistyy, sovimme yhdessä veloituksista. Skillwell hoitaa puolestasi asiakaslaskutuksen ja toimeksiannon hallinnoinnin. Hintatason määrität itse. 

Asiakashankintasi helpottuu, joten säästät ainakin aikaa, vaivaa ja hermoja. Löydät helposti sinulle mieluisia työtehtäviä ja pystyt vaikuttamaan itse osaamisesi ja ansiotasosi kehittymiseen. Saat myös yhteyden toisiin ammattilaisiin. Kuten huomaat – ei tästä ainakaan mitään haittaa ole!

Voit myös luonnollisesti jatkaa normaalisti toimeksiantojasi nykyisille asiakkaillesi. Huomioi, että Skillwellin avulla voit myös löytää lisäresursseja nykyisiin toimeksiantoihisi liittyen.

Liity – emme ole kilpailija. Autamme sinua saamaan lisää toimeksiantoja.

Lisäksi jos sinulla tai henkilöstölläsi on epätasaisia työkuormia, niin meidän kauttamme tulevilla toimeksiannoilla pystyt tasaamaan niitä.

ASIANTUNTIJOILLE

Missionamme on automatisoida osaamisen hankinta ja tarjonta sekä siihen liittyvä hallinnointi. Kehitämme palvelua ja sen ominaisuuksia eteenpäin sekä roadmappimme että saamamme asiakaspalautteen pohjalta. 

Ihan ensiksi rekisteröidy Skillwell-osaajaksi. Viestimme aktiivisesti jäsenille uusista toimeksiantomahdollisuuksista.

Skillwell-alusta kehittyy jatkossa markkinapaikaksi, joka mahdollistaa työn tarjoamisen ja vastaanottamisen mahdollisimman helposti. Liittymällä jäseneksi olet mukana alustan tarjoamissa mahdollisuuksissa automaattisesti.

Pääperiaate on, että teet toimeksiantoja sinulle sopivan määrän.

Voit tehdä esimerkiksi 10 tuntia viikossa, täyden työviikon tai sitten pidempiaikaisen toimeksiannon asiakasyritykseen. Sinä päätät.

Skillwellin puolesta tämä sopii. Suosittelemme sinua sopimaan asiasta ennakkoon työnantajasi kanssa. Jos työnantajasi haluaa keskustella kanssamme, pyydä häntä ottamaan yhteyttä tiimimme.