Skillwell Blogi

Tutustu pilvipalvelujen maailmaan asiantuntijoidemme ajantasaisten AWS- ja SaaS-uutisten avulla.

Skillwell Blog
Kaikki
SaaS
Asiantuntija
AWS
Käyttöliittymäkehitys
Tiimi
Asiakastarinat
Well Architected
Uutiset
Integraatiot
Vieraskynä
Podcastit
blog-post-image
SaaS
Asiantuntija
Ketterä kehitys lyhyesti

Nopeasti muuttuvassa ohjelmistokehityksen maailmassa, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos, perinteiset kehitysmenetelmät usein voivat joutua kamppailemaan pysyäkseen mukana kehittyvien vaatimusten ja dynaamisten markkinoiden vaatimusten kanssa. Tähän vastauksena on ketterä ohjelmistokehitys tai Agile, joka on muuttanut ohjelmistokehityksen prosessia, antaen tiimeille mahdollisuuden sopeutua, innovoida ja tuottaa arvoa nopeasti ja tehokkaasti.

7/2/2024

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Uusi virstanpylväs: Jari Ikävalko on nyt AWS Ambassador!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa merkittävästä virstanpylväästä matkallamme - Skillwellin pilviarkkitehti Jari Ikävalko on saavuttanut AWS Ambassador -statuksen. Tämä Amazon Web Servicesin arvostettu tunnustus kertoo sekä Jarin omistautumisesta pilviteknologioille, että myös hänen sitoutumisestaan AWS-yhteisön tukemiseen ja opettamiseen.

23/1/2024

Lue blogi
blog-post-image
SaaS
Tulevaisuuden purkaminen: 4 Saas-trendiä yrityksille

SaaS on ohjelmistojakelutapa, jossa loppukäyttäjä ei osta itse ohjelmistoa, vaan sen käyttöoikeuden. SaaS:n suosio on ollut erityisen kasvussa viime vuosina, ja nykyään SaaSsia voidaan kutsua ohjelmistomarkkinoiden johtavaksi palvelumalliksi. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme SaaS-kehityksen trendejä.

8/1/2024

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Asiantuntija
Kuinka valita oikea AWS-kumppani hallitsemaan pilvi-infrastruktuuriasi

Nykypäivän dynaamisessa liiketoimintaympäristössä pilvipalveluinfrastruktuurin hallinta- ja kehityskumppanin valinta on ratkaiseva päätös, joka voi vaikuttaa merkittävästi toimintasi menestykseen ja tehokkuuteen.

13/12/2023

Lue blogi
blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
SaaS
5 syytä miksi yrityksesi tarvitsee digitaalisen palvelun

Mietitkö vielä, kannattaako yrityksellesi kehittää mobiilisovellus tai muu digitaalinen palvelu? Tässä artikkelissa listaamme joukon tärkeitä etuja, joita digitaalinen palvelu tai sovellus voi tarjota yrityksellesi.

9/11/2023

Lue blogi
blog-post-image
SaaS
Ohjelmistokehityksen kustannusten ymmärtäminen: Mikä määrää hinnan?

Ohjelmistokehityksen hintaan vaikuttavat useat syyt, kuten sovelluksen monimutkaisuus ja rakenne sekä tiimin- että projektin koko. Tässä blogitekstissä tarkastelemme keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat ohjelmistokehitys kustannuksiin.

20/10/2023

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023