Harjoittelu & oppari

29/3/2023

news-post-image
Skillwell hakee opiskelijoita oppimiskokonaisuuteen, jossa syvennytään erityisesti Amazon Web Services -pilvipalveluihin.

Skillwell on kokenut ja luotettava IT-alan kumppani sekä ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden asiantuntija. Olemme sertifioitu Amazon Web Services (AWS) kumppani ja jälleenmyyjä.

Meillä on vahvaa osaamista erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä, pilvipalveluista ja integraatioratkaisuista.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin.

Skillwell hakee opiskelijoita oppimiskokonaisuuteen, jossa syvennytään erityisesti Amazon Web Services -pilvipalveluihin.

Opiskelijat pääsevät tutustumaan pilvipalveluiden kehittämiseen omasta näkökulmastaan, suorittavat työharjoittelun ja toteuttavat opinnäytetyötutkimuksen AWS-pilvipalveluympäristöön tai muusta digitaalisten palveluiden toteuttamiseen liittyvästä aihealueesta.

Oppimiskokonaisuus koostuu monipuolisesti eri aihealueista, joissa keskitytään digitaalisten palveluiden ja verkkosovellusten kehittämiseen sekä erilaisiin Amazon Web Services -pilvipalveluissa tarvittaviin taitoihin ja tekniikoihin.

Jokaisen harjoittelijan kanssa sovitaan yksilöllisesti oman harjoittelun sisältö.

Harjoitteluun/Oppariin voi sisältyä esimerkiksi seuraavia aiheita:             

  • Web-sovelluksen ohjelmistokehitys, jossa opitaan Progressive Web App -sovelluksen kehittämistä Googlen Angular  -ohjelmistokehyksellä sekä tilanhallintaa NgRx-kirjastolla.

  • REST API:n kehitys, jossa opitaan hyvän API-rajapinnan suunnittelua ja toteuttamista Node.js:lle Koa-ohjelmistokehyksellä.

  • Ohjelmistoarkkitehtuuri, jossa syvennytään digitaalisen palvelun, web-sovelluksen sekä pilvipalveluympäristön taustapalveluiden arkkitehtuurin suunnitteluun.

  • Käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelua (UI/UX), jossa opitaan Googlen kehittämän Material Design muotokielen käyttämistä web-sovelluksen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen suunnittelussa.

  • Koneoppiminen ja analytiikka, jossa opitaan koneoppimisen ja analytiikan palveluita ja älykkyyden lisäämistä sovelluksiin, esimerkiksi koneoppimismallien kehittämistä ja opettamista, sekä datan visualisointia.

  • DevOps, jossa opitaan digitaalisen palvelun taustajärjestelmien sekä jatkuvan kehittämisen ympäristön rakentamista AWS-pilvipalveluympäristössä.

  • Digitaalinen liiketoiminta ja -markkinointi, jossa opitaan monipuolisesti digitaalisten palveluiden markkinointia, myyntiä ja liiketoiminnan kehittämistä.

  • Ketterä kehitys ja palvelumuotoilu, jossa opitaan digitaalisten palveluiden tuotekehitystä sekä hyviä projektityöskentelyn käytänteitä ketterin menetelmin.

  • Muuta mielenkiintoista, jota voit ehdottaa ja johon syventyä tarkemmin.

Miten eteenpäin ?

Laita sähköpostia Harrille tai Jarille ja he ovat yhteydessä sinuun!

harri.ilvonen@skillwell.fi

jari.ikavalko@skillwell.fi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023