AWS integraatiot - AWS Integration Platform

Skillwell Generative AI

Generatiivinen tekoäly kaikille toimialoille

Paranna tuottavuutta ja avaa uusia mahdollisuuksien ja innovaatioiden ulottuvuuksia Skillwellin ja AWS:n tekoälypalveluilla. Kyse ei ole vain asioiden tekemisestä nopeammin; kyse on asioiden tekemisestä älykkäämmin ja tehokkaammin, avaten uusia mahdollisuuksien ja innovaatioiden ulottuvuuksia.

Luova tekoäly ja AWS palvelut

Sekä startupit että suuret organisaatiot luottavat AWS:ään innovoidessaan luovan tekoälyn (Generative AI) parissa. Korkean tason tietoturvan ja yksityisyyden, alan johtavien tekoälymallien ja luovien tekoälypohjaisten palveluiden ansiosta AWS:n avulla on helppoa rakentaa ja skaalata luovaa tekoälyä, joka on rakennettu datasi, käyttötapasi ja asiakastarpeidesi mukaan.

AWS Bedrockin kielimalleista löytyy myös tuki suomen kielelle, joka mahdollistaa palveluiden kehityksen ja käytön suomen kieleen pohjautuen.

Oletko valmis sukeltamaan luovan tekoälyn maailmaan? Varaa ilmainen tapaaminen jo tänään!

Haluaisitko keskustella tilanteestasi ilmaisessa palaverissa? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai varaa tapaaminen suoraan kalenteristamme.
Nimi*
Puhelinnumero
Sähköposti*
Viesti

Opi kuinka luova tekoäly voi tehostaa yritystoimintaa

  • AWS:n luova tekoäly on innovoinnin ja tehokkuuden katalysaattori nykyaikaisessa liiketoiminnassa. Valjastamalla tekoälyn luovan potentiaalin yritykset saavat mahdollisuuksia parantaa liiketoimintaa, lisätä tehokkuutta ja vähentää kustannuksia.
  • Luova tekoäly on innovaatioiden eturintamassa automatisoinnista asiakaskokemusten personointiin ja datan käsittelyyn.
  • Ota yhteyttä, ja aloita matka kohti luovan tekoälyn kykyjen hyödyntämistä AWS:ssä ja koe, miten positiivinen vaikutus sillä voi olla yrityksesi kasvuun ja kilpailukykyyn.
Mitä yritykset voivat saavuttaa luovan tekoälyn kanssa

Kustannus- tehokkuus

Skaalautuvuus

Laadukas käyttäjäkokemus

Optimimoitu suorituskyky

Päivitysten helppous

Personalisointi

Mikä on luova tekoäly?

Luova tekoäly tai Generatiivinen tekoäly on tekoälyn osa-alue, joka keskittyy siihen, että koneet voivat tuottaa luovaa sisältöä. Siinä käytetään tekniikoita, kuten syväoppimista ja neuroverkkoja, ymmärtämään, jäljittelemään ja luomaan ihmisen kaltaista dataa, kuten tekstiä, kuvia, musiikkia ja muuta luovaa. Generatiivinen tekoäly voi ratkaista ongelmia, joita ei ole voitu aikaisemmin ratkaista, joka laajentaa sisällön luomisen ja tiedon tuottamisen rajoja. Se voi luoda yrityksille uudenlaisia supervoimia, joiden avulla automatisoida tehtäviä, personoida käyttäjäkokemuksia ja tuottaa sisältöä laajamittaisesti. Kun kyse on generatiivisesta tekoälystä, AWS tarjoaa yrityksille ihanteellisen alustan, infrastruktuurin ja tuen, jotka tekevät tästä prosessista sujuvamman. Kun käytät Amazon Bedrock -palvelua luovaan tekoälyyn, voit aina luottaa siihen, että palveluun lähetetyt omat tietosi pysyvät organisaatiosi sisällä joka takaa tietoturvan ja luotettavuuden.

Omnichannel customer experience

Skillwellin luova tekoäly AWS:ssä

Skillwellillä kehittämme ja ottamme käyttöön AWS:n generatiivisia tekoälyratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä muuttamaan toimintojaan. Teemme strategisia valintoja arkkitehtuurissa ja teknologiossa, kuten valitsemalla palvelimettomia komponentteja, kuten AWS Lambda, Amazon Bedrock ja Amazon OpenSearch Serverless, jotta saavutamme toiminnallisuuden ja suorituskyvyn lisäksi myös kustannustehokkuutta. Tavoitteenamme on rakentaa kokonaisuuksia, jotka eivät ainoastaan vastaa kyselyihin, vaan tekevät sen kontekstitietoisesti ja käyttäjäystävällisesti. Lue lisää pilviarkkitehtimme Jari Ikävalkon artikkelista.

AWS-pilviarkkitehti ja SaaS-kehittäjä Jari Ikävalko

Kuinka yhteistyökumppanimme ovat hyötyneet palveluistamme

Skillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partners

Miksi Amazon Web Services on oikea kehitysalusta tekoälytarpeisiisi

Globaali toimija: Amazon Web Services (AWS) on turvallisin, laajin ja luotettavin pilvipalvelualusta, joka tarjoaa yli 200 täysin varusteltua palvelua eri puolilla maailmaa sijaitsevista palvelinkeskuksista.

Kattavat palvelut: AWS tarjoaa monia koneoppimisen ja tekoälyn palveluita, kuten Amazon Bedrock ja Sagemaker tekoälysovellusten rakentamiseen ja skaalaamiseen kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin

Skaalautuvuus: AWS tarjoaa tekoälyn palveluita kaikenkokoisten organisaatioiden käyttöön, joten kuka tahansa voi rakentaa innovatiivista, uutta teknologiaa ilman valtavia investointeja infrastruktuuriresursseihin.

Skillwell on sertifioitu AWS-pilvipalvelu ohjelmistotalo ja kehityskumppani

Tekoäly - Usein kysyttyä

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko keskustella tilanteestasi ilmaisessa palaverissa? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai varaa tapaaminen suoraan kalenteristamme.
Nimi*
Puhelinnumero
Sähköposti*
Viesti

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023