Skillwell Blogi

Tutustu pilvipalvelujen maailmaan asiantuntijoidemme ajantasaisten AWS- ja SaaS-uutisten avulla.

Skillwell Blog
Kaikki
Tiimi
AWS
Asiantuntija
Käyttöliittymäkehitys
SaaS
Asiakastarinat
Well Architected
Uutiset
Integraatiot
Vieraskynä
Podcastit
blog-post-image
Tiimi
AWS
Asiantuntija
AWS Summit Stockholm 2024 pähkinänkuoressa

Harri ja Jari osallistuivat AWS Summit Stockholm 2024 -tapahtumaan, jossa käsiteltiin mm. generatiivista tekoälyä. Tapahtuma tarjosi yli 50 sessiota, verkostoitumismahdollisuuksia, ja esitteli uusia teknologioita kuten Amazon Q Developerin ja Amazon Q Businessin. Lisäksi Skillwellin Jari Ikävalko palkittiin harvinaisella kultaisella takilla.

13/6/2024

Lue blogi
blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
SaaS
UX / UI: Miten kehittää käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia sovelluksia

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon käyttäjäkokemuksella (UX) ja käyttöliittymällä (UI) on vaikutusta käyttäjiin? Tässä artikkelissa käsittelemme, millaisen vaikutuksen sovelluksen rakenne ja visuaalisuus vaikuttaa käyttäjiin.

4/6/2024

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Generatiivinen tekoäly (Generative AI) yritystoiminnassa

Tutustu miten generatiivinen tekoäly (Generative AI) voi auttaa yritysten toiminnan tehostamisessa ja kilpailukyvyn parantamisessa.

22/5/2024

Lue blogi
blog-post-image
SaaS
Asiantuntija
Ketterä kehitys lyhyesti

Nopeasti muuttuvassa ohjelmistokehityksen maailmassa, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos, perinteiset kehitysmenetelmät usein voivat joutua kamppailemaan pysyäkseen mukana kehittyvien vaatimusten ja dynaamisten markkinoiden vaatimusten kanssa. Tähän vastauksena on ketterä ohjelmistokehitys tai Agile, joka on muuttanut ohjelmistokehityksen prosessia, antaen tiimeille mahdollisuuden sopeutua, innovoida ja tuottaa arvoa nopeasti ja tehokkaasti.

7/2/2024

Lue blogi
blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Uusi virstanpylväs: Jari Ikävalko on nyt AWS Ambassador!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa merkittävästä virstanpylväästä matkallamme - Skillwellin pilviarkkitehti Jari Ikävalko on saavuttanut AWS Ambassador -statuksen. Tämä Amazon Web Servicesin arvostettu tunnustus kertoo sekä Jarin omistautumisesta pilviteknologioille, että myös hänen sitoutumisestaan AWS-yhteisön tukemiseen ja opettamiseen.

23/1/2024

Lue blogi
blog-post-image
SaaS
Tulevaisuuden purkaminen: 4 Saas-trendiä yrityksille

SaaS on ohjelmistojakelutapa, jossa loppukäyttäjä ei osta itse ohjelmistoa, vaan sen käyttöoikeuden. SaaS:n suosio on ollut erityisen kasvussa viime vuosina, ja nykyään SaaSsia voidaan kutsua ohjelmistomarkkinoiden johtavaksi palvelumalliksi. Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme SaaS-kehityksen trendejä.

8/1/2024

Lue blogi

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023