saas-event-persons

KUINKA RAKENTAA MENESTYVÄÄ SAAS-LIIKETOIMINTAA

Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
TORSTAI
26/10/2022
OHJELMA
12:30 - 15:30

Tahdotko syventää ymmärrystäsi ja saada uutta näkökulmaa SaaS-liiketoimintaan?

Tapahtumassa tulemme käsittelemään SaaS-liiketoimintaa ja teknologioita moderneista näkökulmista. Sanomaa tukemaan olemme saaneet puhujiksi menestyvän SaaS-palvelun toimitusjohtajan sekä Amazon Web Services asiantuntijoita.

Tapahtuman puhujilla on yhteensä vuosikausien kokemus SaaS-kehityksestä ja -liiketoiminnasta, sekä Amazon Web Service -palvelujen hyödyntämisestä niiden tukena.

Tämä tapahtuma on juuri sinulle, jos:

  • Olet kehittämässä uutta liikeideaa

  • Haluat modernisoida liiketoimintaasi

  • Olet jo käynnistänyt Saas-projektisi ja haluat skaalata ja kaupallistaa sen

Miksi SaaS-tekniikoiden ymmärtäminen on tärkeää:

SaaS-ohjelmistojen suuret edut sekä loppukäyttäjille että yrityksille ovat johtaneet SaaS-markkinoiden kolminkertaisumiseen viimeisen viiden vuoden aikana.

Markkinoiden kasvaessa entisestään, joidenkin lähteiden mukaan jopa eksponentaalisesti, on tärkeää pysyä ajantasalla moderneimmista teknologioista ja liiketoimintaperiaatteista, jotka SaaS:ia ympäröivät.

Tapahtumassa mukana - SaaS-liiketoiminnan ja SaaS-kehityksen asiantuntijat

Harri Myllylä

CEO of Book Salon

"Book Salon on ajanvaraus-, kassa -ja maksupalveluntarjoaja, joka tarjoaa kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille modernit välineet menestyvän liiketoiminnan pyörittämiseen. Kerron teille, kuinka saimme noin 2500 kanta-asiakasta sekä miljoonan euron rahoituksen ja miten aiomme laajentaa edelleen Euroopan markkinoille."

Ankit Nigam

Solutions Architect at AWS

“Olen AWS:n Solutions Architect, jolla on yli 15 vuoden kansainvälinen kokemus ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä ja käyttöönotosta Internet-/mobiilivetoisille yrityksille ja palveluille uusimpien teknologioiden tuntemuksella. AWS-asiantuntijana jaan kanssasi kokemukseni SaaS-ratkaisujen kehittämisestä ja siitä, mitä palveluita AWS tarjoaa maailmanluokan SaaS-sovellusten luomiseksi.”

Jari Ikävalko

Skillwell Cloud Architect

“Monipuolinen ohjelmisto- ja pilvipalveluarkkitehti intohimonaan jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Yli 15 vuoden aikana IT-ammattilaisena olen nähnyt ja kokenut paljon. Suunnittelen ja rakennan kustannustehokkaita ja joustavasti skaalautuvia IT-järjestelmiä erityisesti Amazon Web Services -palveluiden avulla. Tapahtumassa jaan, kuinka Skillwell auttaa SaaS-palveluiden rakentamisessa ja käyttöönotossa.”

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023