Skillwell on nimetty AWS SaaS Factory ohjelmaan

21/12/2022

Harri Ilvonen

news-post-image
background-image

AWS SaaS Factory auttaa valittuja AWS-kumppaneita tarjoamalla suoran pääsyn ohjelman tarjoamaan teknisiin ja liiketoiminnallisiin sisältöihin, parhaisiin käytäntöihin sekä AWS:n SaaS-asiantuntijoihin, jotka tarvittaessa tukevat SaaS-ratkaisujen toteutuksia.

Saas Factoryn tarjoaman tuen avulla Skillwell saa siis merkittävästi lisää voimavaroja SaaS alueen kehitykseensä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että asiakaskohtaisten SaaS - sovellusten suunnittelu ja toteuttaminen korostuu yhtenä Skillwell Oy:n painopistealueista.

Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että jatkamme myös omien investointien tekemistä SaaS alueen kehittämiseen teknisen ja liiketoiminnallisen osaamiseen näkökulmasta.  

Yksi osaamiseen kehittämiseen liittyvä tärkeä kokonaisuus meille on osallistuminen merkittäviin SaaS alueen konferensseihin. Oheisesta blogista voit lukea arkkitehtimme Jari Ikävalkon kuulumiset AWS:n re:invent tapahtumasta SaaS näkökulmalla.

Jos haluat kuulla lisää SaaS palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta niin voit olla yhteydessä Jari Ikävalkoon tai Harri Ilvoseen.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Harri Ilvonen harri.ilvonen@skillwell.fi +358 400 830 660

Jari Ikävalko jari.ikavalko@skillwell.fi +358 50 386 5590

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023