SaaS-markkinat jatkavat kasvuaan, joten entistä tärkeämpää on valita projektille sopivin pilvipalveluntarjoaja. Amazon Web Services (AWS) on mainittu yhtenä parhaista SaaS-kehitys vaihtoehdoista. Mutta miksi AWS ja miksi se on paras valinta SaaS-ratkaisuille? Otetaanpa selvää!

"AWS on ollut eturintamassa monta vuotta"

Amazon Web Services (AWS) on yli 10 vuoden ajan ollut johtava Gartnerin Magic Quadrant for Cloud Infrastructure & Platform Services (CIPS). 

AWS (Amazon Web Services) on pilvilaskenta-alusta, joka tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pääsyn erilaisiin palveluihin ja ratkaisuihin. On monia syitä, miksi AWS on paras valinta yrityksille, jotka haluavat siirtää toimintansa pilveen.

Tietenkin yksi tärkeimmistä syistä on se, että AWS tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten laskentaa, tallennustilaa, tietokantoja, analytiikkaa, kone oppimista jne. Tämä tarkoittaa, että organisaatioiden ei tarvitse käyttää monia eri palveluntarjoajia, koska kaikki heidän tarvitsemansa palvelut ovat saatavilla yhdestä paikasta.

Lisäksi AWS:ssä on erittäin skaalautuva infrastruktuuri, joka mukautuu nopeasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Näin organisaatiot voivat helposti lisätä tai poistaa resursseja tarpeen mukaan pelkäämättä seisokkeja tai häiriöitä.

AWS tarjoaa korkean turvallisuus- ja vaatimustenmukaisuuden tason. AWS:llä on käytössä vahvat suojaustoimenpiteet, joilla varmistetaan tietojen aina suojaus. Sen lisäksi AWS tarjoaa AWS Well-Architected Frameworkin, joka auttaa pilviarkkitehtejä rakentamaan luotettavan, turvallisen, tehokkaan ja kustannustehokkaan infrastruktuurin erilaisille sovelluksille ja työkuormille.

5 syytä valita AWS SaaS-projektillesi

Kuten edellä mainittiin, AWS on joustava, skaalautuva, turvallinen ja sillä on laaja valikoima erilaisia ​​palveluita, jotka sopivat mihin tahansa SaaS-kehityksen osa-alueeseen.

1. Kustannustehokkuus: AWS tarjoaa pay-as-you-go-mallin, mikä tarkoittaa, että maksat vain käyttämästäsi. Tämän ansiosta voit pitää kulut kurissa, mikä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon SaaS-kehitykseen.

2. Korkea käytettävyys: AWS:n korkean käytettävyyden vuoksi SaaS-palvelusi toimii normaalisti myös vilkkaan liikenteen tai käyttökatkon aikana.

3. Integrointiominaisuudet: AWS tarjoaa saumattoman integraation muihin alustoihin ja palveluihin, mukaan lukien kolmansien osapuolten työkalut ja sovellukset. Tämä helpottaa uusien ominaisuuksien ja toimintojen lisäämistä SaaS-palveluun.

4. Saavu markkinoille nopeammin. Rakennus- ja julkaisusykliä voidaan nopeuttaa ja käyttökustannuksia pienentää, jotta uusia ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön nopeammin.

5. Globaali ulottuvuus. Useilla alueilla ympäri maailmaa sijaitsevien palvelinkeskusten ansiosta AWS tarjoaa maailmanlaajuisen pääsyn SaaS-sovelluksellesi. Tämä tarkoittaa, että tavoitat helposti asiakkaita eri puolilla maailmaa ja tarjoat käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Skillwell SaaS-kehittäjäkumppaniksi

Jos etsit osaavaa ja luotettavaa työkumppania, Skillwell on täällä sinua varten. Meillä on kattava tietämys pilvipalveluista ja laaja kokemus skaalautuvien ohjelmistojen tuottamisesta. Kokemuksemme ansiosta pystymme toimittamaan korkealaatuisia ratkaisuja yritysten tarpeisiin.

Tutustu SaaS-palvelukehityspalveluumme: SaaS-ohjelmistokehitys - SaaS Development Service

Olemme työskennelleet AWS:n parissa useita vuosia ja olemme AWS Advanced Tier partnereita, joka antaa meille mahdollisuuden hyödyntää laajaa valikoimaa työkaluja ja resursseja. Jos haluat kehittää uuden SaaS sovelluksen tyhjästä tai siirtää valmiin sovelluksen AWS:ään, niin Skillwellillä on asiantuntemus ja osaaminen tavoitteeseesi pääsemiseen.

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
Asiantuntija
Ketterä kehitys lyhyesti

Nopeasti muuttuvassa ohjelmistokehityksen maailmassa, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos, perinteiset kehitysmenetelmät usein voivat joutua kamppailemaan pysyäkseen...

blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Uusi virstanpylväs: Jari Ikävalko on nyt AWS Ambassador!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa merkittävästä virstanpylväästä matkallamme - Skillwellin pilviarkkitehti Jari Ikävalko on saavuttanut AWS Ambassador -statuksen. Tämä...

blog-post-image
SaaS
Tulevaisuuden purkaminen: 4 Saas-trendiä yrityksille

SaaS on ohjelmistojakelutapa, jossa loppukäyttäjä ei osta itse ohjelmistoa, vaan sen käyttöoikeuden. SaaS:n suosio on ollut erityisen kasvussa...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023