Haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö Onnibus.com:illa.

14/1/2020

Vilma Autio

Skillwell haastattelu - kansainvälisen tech-tiimin käyttö. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Onnibus.com tekee yhteistyötä meille tutun yrityksen Unity Groupin kanssa. Kysyimme miten yhteistyö sujuu!

Skillwellin arjessa törmäämme yhä ennakkoluuloihin ulkomaalaisen tech-tiimin käytöstä. Miten yhteistyö voi sujua, kun kumppaniksi valikoituu ulkomaalainen yritys? Huomasimme, että digitalisaatiota liiketoiminnassaan valtavasti hyödyntävä Onnibus.com on päätynyt tekemään yhteistyötä meille hyvin tutun yrityksen, yhteistyökumppanimme Unity Groupin kanssa. Päätimmekin kysyä Onnibus.com:in toimitusjohtajalta Lauri Helkeltä miten he ovat yhteistyön kokeneet!

Onnibus.com toi tullessaan uudenlaisen liiketoimintamallin linja-auto-alalle. 

“Aikaisemmin joukkoliikenne ei ollut vaihtoehto yksityisautoilulle. Bussit olivat hitaita, eivätkä käytännössä olleet vaihtoehto kaupunkien väliseen liikkumiseen. OnniBus toi markkinoille konseptin, jossa bussilla ajetaan kuin junalla - paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti ilman turhia kiertelyjä”, Onnibus.com:in toimitusjohtaja Lauri Helke aloittaa. 

https://www.youtube.com/embed/1jEf3UMH0GU

"Kaikkiin IT-projekteihin ja toimittajasuhteisiin liittyy riskejä. Kun valitsimme toimittajaa, arvioimme että Unity Groupin kanssa ne eivät ole yhtään sen suurempia kuin esimerkiksi suomalaisen toimittajan kanssa", Helke selittää.

Me Skillwellillä ollaan pitkään tehty yhteistyötä Unity Groupin kanssa. Heidän osaajansa ovat saatavilla helposti ja turvallisesti meidän kauttamme!

Lue myös nämä:

blog-post-image
AWS
Well Architected
Miten AWS Well-Architected edistää pilven turvallisuutta ja hallintaa?

Asiantuntijamme Jussi Immonen kirjoitti aiemmin yleisesti AWS:n Well-Architected Reviewistä (WAR) ja sen hyödyistä yritykselle. Tässä artikkelissa perehdytään Well-Architected...

blog-post-image
SaaS
Mikä on MVP ja sen edut ohjelmistokehityksessä

Olet luultavasti törmännyt termiin MVP lukiessasi blogeja, referensseja tai uutisia tuotekehityksestä ja erilaisista liiketoiminta ratkaisuista. Tässä blogissa avataan...

blog-post-image
Tiimi
Asiantuntija
AWS
Uratarinoita: Kyvykkyys ei koskaan pärjää harjoittelulle

Skillwell etsii aina uusia huippuosaajia, ja siksi tiimimme kasvaa jatkuvasti! Uusina tulijoina ovat loistavat osaajat, Elina Vänttinen ja...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023