Pitkäjänteisesti tehty laadukas työ nosti Skillwellin AWS Advanced Consulting Partner -tasolle.‍

Me Skillwellillä olemme saavuttanut merkittävän AWS Advanced Partner -kumppanitason. Advanced-tason kumppaneita, jotka ovat keskittyneet vain AWS:n palveluihin, on Suomessa vain muutamia meidän lisäksi.

AWS Advanced Consulting Partner 

AWS Advanced Consulting Partner -sertifikaatti on erittäin arvostettu tunnustus, joka myönnetään täyttämällä tiukat vaatimukset, mukaan lukien laaja kokemus asiakasratkaisujen käyttöönotosta AWS:lle, korkea asiantuntemus ja vahva tiimi sertifioituja asiantuntijoita. Prosessi on pitkä ja vaativa, mutta siitä saatu Advanced -status on arvokas meriitti.

Skillwellin hallituksesta Aki Autere ja Timo Poikolainen yhteisesti toteavat, että "Amazon Web Services osaaminen ja kumppanuus ovat keskeinen osa yhtiömme strategiaa ja tärkeä osa liiketoiminnan kasvua. AWS-kumppanuuden avulla pystymme kasvattamaan omaa asiantuntijuuttamme sekä rakentamaan parempia ratkaisuja asiakkaillemme”. 

Meillä Skillwellillä tietotaito AWS:n ominaisuuksista, hyödyistä, mahdollisuuksista sekä parhaista käytänteistä on huipputasolla. Valitut teknologiat, tehokas tuotantotapa ja asiakkaan kuunteleminen ovat meidän vahvuuksia ja niihin keskitymme jatkossakin. AWS-kumppanuus tuo kokonaisuuteen lisää voimaa ja mahdollisuuksia niin meille kuin asiakkaillemme.

Skillwell AWS-pilvipalvelu referenssejä

Käy lukemassa uusimmista Skillwellin onnistumisista AWS-pohjaisten asiakasratkaisujen toteuttamisessa:

Etävalmennusalusta

Tuorein toteutunut projekti on etävalmennusalusta GOS Online Coaching. Alustan idean takana ovat Jari ja Sanna Mönkkönen. Jarin vammautuminen sekä keväällä 2020 alkanut koronapandemia toivat tarpeen tehdä valmennusta etänä. Toimivaan etävalmennukseen ei ollut sopivaa alustaa tarjolla, joten Skillwell rakensin kaikkia osapuolia palvelevan helppokäyttöisen alustan.

“Tämä alusta on kehitetty taitoharjoittelun tarpeisiin, mutta myös monipuolisesti liikuntaryhmien ohjaamiseen ikääntyviä myöten. Kaikki kehitetyt toiminnot ovat lähteneet konkreettisista tarpeista, Jari Mönkkönen kuvailee.“

Käy lukemassa koko tarina täältä: Etävalmennusalusta GOS Online Coaching avautumassa – Skillwell toteutti alustan

Tietokantamigraatio

Skillwell teki loppuvuonna 2020 Flashnoden integraatioympäristön tietokantojen migraation käyttäen apunaan Amazon Database Migration Service -palvelua (DMS). Oikeilla työkaluilla ja asiantuntijoiden avulla tietokantamigraatiot pystytään tekemään helposti ja luotettavasti.

"Tiesimme ennakolta DMS:n päteväksi työkaluksi migraatioihin, mutta silti helppous ja luotettavuus yllättivät positiivisesti, toteaa Flashnoden CTO Aleksi Kallio."

Käy lukemassa koko tarina täältä: Amazon Database Migration Service – helppo ratkaisu tietokantojen migraatioon


Lisätietoja:

Harri Ilvonen

0400 830 660

harri.ilvonen@skillwell.fi

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
Asiantuntija
Ketterä kehitys lyhyesti

Nopeasti muuttuvassa ohjelmistokehityksen maailmassa, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos, perinteiset kehitysmenetelmät usein voivat joutua kamppailemaan pysyäkseen...

blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Uusi virstanpylväs: Jari Ikävalko on nyt AWS Ambassador!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa merkittävästä virstanpylväästä matkallamme - Skillwellin pilviarkkitehti Jari Ikävalko on saavuttanut AWS Ambassador -statuksen. Tämä...

blog-post-image
SaaS
Tulevaisuuden purkaminen: 4 Saas-trendiä yrityksille

SaaS on ohjelmistojakelutapa, jossa loppukäyttäjä ei osta itse ohjelmistoa, vaan sen käyttöoikeuden. SaaS:n suosio on ollut erityisen kasvussa...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023