Skillwellin uusi podcast-sarja startupeille ja kasvuvaiheessa oleville yrityksille alkaa! Neliosaisessa sarjassa pureudutaan kasvuyritysten haasteisiin ja niiden ratkaisuihin.

Uunituore #Skillcast on Skillwellin podcast-sarja, jonka jokaisessa osassa vierailee it-alan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Vieraan kanssa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja haasteista, joita yritykset arjessaan kohtaavat.

Sarjan ensimmäinen osa on nyt kuunneltavissa. Avausjaksossa vieraana on terveysalan startupien järjestö Upgradedin toiminnanjohtaja Sara Härmälä, jonka kanssa keskustellaan rekrytoinnin ja ulkoistamisen suurimmista haasteista.

Kuuntele ensimmäinen osa:

https://soundcloud.com/skillwell/skillcast-osa-1-suurimmat-rekrytoinnin-ja-ulkoistamisen-haasteet

"Jos ajattelee startupin perustajatiimiä, niin ideaalitilanne olisi se, että sieltä löytyisi edes yksi tekninen nero. Mutta näin ei läheskään aina ole", Sara Härmälä toteaa podcastissa.

Startup-yrittäjillä esiintyy myös pelkoja ohjelmistokehityksen ulkoistamiseen ja kansainvälisen tiimin hyödyntämiseen.

"On tärkeää, että yrittäjä miettii mahdolliset riskit. Missä serverit sijaitsevat? Voidaanko tietoja siirtää tech-tiimille joka on toisessa maassa? Syntyykö kielimuuri, jos ei luota omaan kielitaitoon? Pystyykö ohjeistamaan tiimiä riittävän selvästi?" Härmälä pohtii.

Sarja jatkuu kevään edetessä

Sarjan edetessä #Skillcastin jaksoissa käsitellään startup-yritysten rahoitusta sekä ruoditaan isoimpia virheitä, joita kasvuvaiheen yritys voi bisneksen skaalaamisessa tehdä. Lisäksi vertaillaan startupien yleisiä haasteita isojen yritysten kohtaamiin bisnestä vaikeuttaviin tekijöihin.

Mukana keskustelemassa tulevissa jaksoissa ovat Jussi Muurikainen KleverAppilta, Lennu Keinänen Flashnodelta sekä Juha Harju Woolmanilta.

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
5 syytä valita AWS SaaS-projektillesi

Viime vuosina kiinnostus software as a service (SaaS) kohtaan on kasvanut merkittävästi. Kaikenkokoiset yritykset siirtyvät yhä enemmän pilveen...

blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
Asiantuntija
Miksi Mobile First Design on tärkeää palvelukehityksessä ja kuinka se vaikuttaa käyttökokemukseen

Mobile First Design on suunnittelutapa, joka asettaa etusijalle mobiililaitteiden käyttäjät tietokoneiden tai muiden laitteiden käyttäjien sijaan. Asiantuntijamme Rasmus...

blog-post-image
AWS
Well Architected
Miten AWS Well-Architected edistää pilven turvallisuutta ja hallintaa?

Asiantuntijamme Jussi Immonen kirjoitti aiemmin yleisesti AWS:n Well-Architected Reviewistä (WAR) ja sen hyödyistä yritykselle. Tässä artikkelissa perehdytään Well-Architected...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023