Skillwell Oy on tehnyt perustamisestaan alkaen tiivistä yhteistyötä AWS:n kanssa. Yhteistyö tiivistyy entisestään nyt kun Skillwell on valittu AWS:n SaaS Factory kehitysohjelmaan.

SaaS Factory on AWS:n globaali kehitysohjelma siihen valituille SaaS alueen yrityksille.

AWS SaaS Factory auttaa valittuja AWS-kumppaneita tarjoamalla suoran pääsyn ohjelman tarjoamaan teknisiin ja liiketoiminnallisiin sisältöihin, parhaisiin käytäntöihin sekä AWS:n SaaS-asiantuntijoihin, jotka tarvittaessa tukevat SaaS-ratkaisujen toteutuksia.

Saas Factoryn tarjoaman tuen avulla Skillwell saa siis merkittävästi lisää voimavaroja SaaS alueen kehitykseensä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että asiakaskohtaisten SaaS - sovellusten suunnittelu ja toteuttaminen korostuu yhtenä Skillwell Oy:n painopistealueista.

Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että jatkamme myös omien investointien tekemistä SaaS alueen kehittämiseen teknisen ja liiketoiminnallisen osaamiseen näkökulmasta.  

Yksi osaamiseen kehittämiseen liittyvä tärkeä kokonaisuus meille on osallistuminen merkittäviin SaaS alueen konferensseihin. Oheisesta blogista voit lukea arkkitehtimme Jari Ikävalkon kuulumiset AWS:n re:invent tapahtumasta SaaS näkökulmalla.

Jos haluat kuulla lisää SaaS palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta niin voit olla yhteydessä Jari Ikävalkoon tai Harri Ilvoseen.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Harri Ilvonen harri.ilvonen@skillwell.fi +358 400 830 660

Jari Ikävalko jari.ikavalko@skillwell.fi +358 50 386 5590

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
5 syytä valita AWS SaaS-projektillesi

Viime vuosina kiinnostus software as a service (SaaS) kohtaan on kasvanut merkittävästi. Kaikenkokoiset yritykset siirtyvät yhä enemmän pilveen...

blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
Asiantuntija
Miksi Mobile First Design on tärkeää palvelukehityksessä ja kuinka se vaikuttaa käyttökokemukseen

Mobile First Design on suunnittelutapa, joka asettaa etusijalle mobiililaitteiden käyttäjät tietokoneiden tai muiden laitteiden käyttäjien sijaan. Asiantuntijamme Rasmus...

blog-post-image
AWS
Well Architected
Miten AWS Well-Architected edistää pilven turvallisuutta ja hallintaa?

Asiantuntijamme Jussi Immonen kirjoitti aiemmin yleisesti AWS:n Well-Architected Reviewistä (WAR) ja sen hyödyistä yritykselle. Tässä artikkelissa perehdytään Well-Architected...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023