Skillwell Oy on tehnyt perustamisestaan alkaen tiivistä yhteistyötä AWS:n kanssa. Yhteistyö tiivistyy entisestään nyt kun Skillwell on valittu AWS:n SaaS Factory kehitysohjelmaan.

SaaS Factory on AWS:n globaali kehitysohjelma siihen valituille SaaS alueen yrityksille.

AWS SaaS Factory auttaa valittuja AWS-kumppaneita tarjoamalla suoran pääsyn ohjelman tarjoamaan teknisiin ja liiketoiminnallisiin sisältöihin, parhaisiin käytäntöihin sekä AWS:n SaaS-asiantuntijoihin, jotka tarvittaessa tukevat SaaS-ratkaisujen toteutuksia.

Saas Factoryn tarjoaman tuen avulla Skillwell saa siis merkittävästi lisää voimavaroja SaaS alueen kehitykseensä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että asiakaskohtaisten SaaS - sovellusten suunnittelu ja toteuttaminen korostuu yhtenä Skillwell Oy:n painopistealueista.

Tämä luonnollisesti tarkoittaa, että jatkamme myös omien investointien tekemistä SaaS alueen kehittämiseen teknisen ja liiketoiminnallisen osaamiseen näkökulmasta.  

Yksi osaamiseen kehittämiseen liittyvä tärkeä kokonaisuus meille on osallistuminen merkittäviin SaaS alueen konferensseihin. Oheisesta blogista voit lukea arkkitehtimme Jari Ikävalkon kuulumiset AWS:n re:invent tapahtumasta SaaS näkökulmalla.

Tutustu SaaS-palvelukehityspalveluumme: SaaS-ohjelmistokehitys - SaaS Development Service

Jos haluat kuulla lisää SaaS palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta niin voit olla yhteydessä Jari Ikävalkoon tai Harri Ilvoseen.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Harri Ilvonen harri.ilvonen@skillwell.fi +358 400 830 660

Jari Ikävalko jari.ikavalko@skillwell.fi +358 50 386 5590

Lue myös nämä:

blog-post-image
Tiimi
AWS
Asiantuntija
AWS Summit Stockholm 2024 pähkinänkuoressa

Harri ja Jari osallistuivat AWS Summit Stockholm 2024 -tapahtumaan, jossa käsiteltiin mm. generatiivista tekoälyä. Tapahtuma tarjosi yli 50...

blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
SaaS
UX / UI: Miten kehittää käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia sovelluksia

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon käyttäjäkokemuksella (UX) ja käyttöliittymällä (UI) on vaikutusta käyttäjiin? Tässä artikkelissa käsittelemme, millaisen vaikutuksen...

blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Generatiivinen tekoäly (Generative AI) yritystoiminnassa

Tutustu miten generatiivinen tekoäly (Generative AI) voi auttaa yritysten toiminnan tehostamisessa ja kilpailukyvyn parantamisessa....

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023