Skillwellin jengi on rikastunut taas yhdellä uudella kasvolla. Tällä kertaa remmiimme on liittynyt pilvipalveluguru Juha-Tapio Teno, jonka intohimo kohdistuu yritysten toiminnan kehittämiseen hyödyntämällä pilvipalveluita tai muita tulevaisuuden teknologioita.

Teno ryhtyy kuljettamaan Skillwelliä Amazon Web Services -alustan syövereihin. Tavoitteena on saavuttaa esimerkiksi AWS:n Standard-tason kumppanuus, verkostoitua asiakasyritysten kanssa sekä luoda Skillwellin verkostoon oma AWS-osaajapooli.

"Tartun toimeen täynnä virtaa ja energiaa, joilla viedä asioita sähäkästi eteenpäin", Teno sanoo.

Häntä kiehtoo AWS:ssä sen ekosysteemin tarjoamat mahdollisuudet, joilla asioita pystytään laajentamaan rajattomasti, helposti ja nopeasti. Bisnesnäkökulmasta sen avulla voidaan tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa ja luoda lisäarvoa AWS:n tarjoamien palveluiden kautta.

Ratkaisukeskeinen kaikkien kaveri

Aiemmin urallaan Teno on toiminut järjestelmäasiantuntijana Hewlett-Packard Oyj:ssä ja Tuottotieto Oy:ssa sekä ratkaisuarkkitehdin roolissa Descomilla. Sittemmin hänen mielenkiintonsa on kohdistunut liiketoiminnan kehittämistehtäviin ja edelleen pilvipalveluliiketoimintaan, joiden parissa hän on työskennellyt Descomilla ja Solteqilla.

Vahvuuksinaan Teno pitää sitä, että hän innostuu asioista helposti ja tulee hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Lisäksi hänessä on sisäänrakennettua ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä viedä asioita eteenpäin.

"Odotan, että pääsemme tämän porukan kanssa tekemään jotakin ainutlaatuista ja pääsemme kasvattamaan pilvipalveluosaamista entisestään."

Seuraavaksi Teno lähtee saattamaan Skillwellin AWS-kumppanuuden Standard-tason maaliin. Lisäksi tarkoituksena on rekrytoida kahdesta kolmeen AWS-asiantuntijaa mukaan kehittämään Skillwellin palveluita.

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
5 syytä valita AWS SaaS-projektillesi

Viime vuosina kiinnostus software as a service (SaaS) kohtaan on kasvanut merkittävästi. Kaikenkokoiset yritykset siirtyvät yhä enemmän pilveen...

blog-post-image
Käyttöliittymäkehitys
Asiantuntija
Miksi Mobile First Design on tärkeää palvelukehityksessä ja kuinka se vaikuttaa käyttökokemukseen

Mobile First Design on suunnittelutapa, joka asettaa etusijalle mobiililaitteiden käyttäjät tietokoneiden tai muiden laitteiden käyttäjien sijaan. Asiantuntijamme Rasmus...

blog-post-image
AWS
Well Architected
Miten AWS Well-Architected edistää pilven turvallisuutta ja hallintaa?

Asiantuntijamme Jussi Immonen kirjoitti aiemmin yleisesti AWS:n Well-Architected Reviewistä (WAR) ja sen hyödyistä yritykselle. Tässä artikkelissa perehdytään Well-Architected...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023