PROJEKTIN YHTEENVETO

Palvelu

Cloud Expert Service

Kokonainen AWS -asiantuntijatiimi käytössäsi silloin, kun tarvitset. Ei yksittäisten toimijoiden varassa kellumista, vaan aina tarpeesi täyttävää, skaalautuvaa huippuosaamista aina yrityksien start-up ja scale-up vaiheista eteenpäin.

Ratkaisu

Toimiva palvelualusta

Skillwell rakensi Game of Skills Online Coaching -etävalmennusalustan, joka yhdistää valmentajat ja treenaajat reaaliaikaisesti. Alusta tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän AWS:n pilvipalveluiden avulla.

Vammauttavan voltin kautta etävalmentajaksi

Skillwell on rakentanut Game of Skills Online Coaching -etävalmennusalustan, joka yhdistää valmentajat ja treenaajat, vaikka eri mantereilta. Online Coaching -alusta mahdollistaa reaaliaikaisen, henkilökohtaisen ja vuorovaikutteisen valmennuksen.

Idean takana ovat Jari ja Sanna Mönkkönen. Jari on yksi Suomen menestyneimpiä telinevoimistelijoita, ja Sanna on edustanut Suomea voimistelumaajoukkueessa EM- ja MM-kisoissa. Jari vammautui vakavasti vuonna 2016 urheiluonnettomuudessa ja neliraajahalvaantui.  Jarin osaaminen ja taito kehon ja liikkeiden opettamisessa ei kadonnut mihinkään onnettomuuden myötä – hänellä on tälläkin hetkellä useampia valmennettavia. Jarin vamman ja jaksamisen myötä valmennus on kuitenkin haasteellista ja siitä syntyi idea etävalmennusalustalle, jossa valmentajan sijainnilla ei ole merkitystä. Alustan avulla laadukas valmennus ja ammattilaisen neuvot ja vinkit ovat kaikkien saatavilla. Näin syntyi GOS Online Coaching. 

"Suurella mielenkiinnolla odotamme, että saamme alustan käyttöön. Viimeinen vuosi on totuttanut meitä kaikkia etäyhteyksiin. Tämä alusta on kehitetty taitoharjoittelun tarpeisiin, mutta myös monipuolisesti liikuntaryhmien ohjaamiseen ikääntyviä myöten. Kaikki kehitetyt toiminnot ovat lähteneet konkreettisista tarpeista," Jari Mönkkönen kuvailee. 

GOS Online Coaching mahdollistaa online-tuntien ohjaamisen, palautteen annon koko valmennusryhmälle tai yksilövalmennettavalle. Valmennuksen sisällöt, kuten treeniohjelmat videoina tai kirjallisessa muodossa, valmennuspyynnöt ja ääniviestit liikkuvat reaaliaikaisesti alustalla. Alusta kokoaa käydyn viestien vaihdon ja treeniohjelmat valmennettavan käyttäjäsivulle.

Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen alusta AWS:n pilvipalveluiden ja PWA-käyttöliittymän avulla ‍

Skillwell on suunnitellut ja rakentanut Online Coaching -alustan hyödyntäen Amazon Web Services (AWS) pilvipalveluita. Palvelun käyttöliittymässä lisäksi hyödynnetään modernia PWA-tekniikkaa (Progressive Web App). Sovelluksen etuna on, että se näyttää normaalilta nettisivulta ja sitä ei tarvitse erikseen ladata sovelluskaupasta. PWA-sovellukset ovatkin käyttöönotoltaan hyvin vaivattomia ja Online Coaching toimii kaikissa laitteissa, joissa on verkkoselain. Palvelu voidaan asentaa puhelimen aloitusnäkymään tai tietokoneen työpöydälle. Skillwell on sertifoitu Amazon Web Services (AWS) kumppani ja jälleenmyyjä.

Online Coaching-alustan ominaisuudet‍

GOS Online Coaching on monipuolinen alusta, joka on yksinkertainen käyttää. Valmentajalla ja valmennettavalla on samanlainen näkymä, joka päivittyy reaaliaikaisesti tekniikan ansiosta. Näkymässä on yhdelle sivulle koottu kaikki oleellinen: 

  • Valmennussessiot: Valmentaja ja valmennettava pystyvät keskustelemaan alustan kautta koko harjoituksen ajan. Lisäksi suoritukset voidaan videoida ja ne tulevat välittömästi katsottavaksi valmentajalle. Videota pystytään analysoimaan yhdessä sekä käymään onnistumisia ja harjoitusta vaativia asioita läpi. Kotiharjoitteluun saadaan lisää syvyyttä valmentajan palautteen myötä.

  • Harjoitusohjeet: Valmentajan antamat treeniohjeet valmennettavalle voidaan antaa videoina, kirjallisina ohjeina tai ääniviesteinä. Harjoitusohjeista muodostuu kirjasto, johon voidaan palata tarvittaessa.  

  • Palautepyynnöt: Valmentaja ja valmennettava voivat pyytää palautetta molemmin puolin harjoituksiin liittyen. Palautepyynnöt siirtyvät reaaliaikaisesti valmentajan ja valmennettavan välillä. Palautepyynnön muodolla ei ole väliä onko se video, ääntä tai dokumentti, koska alusta tukee kaikkia muotoja.

  • Valmennusryhmät: Valmentajalla voi olla useita valmennusryhmiä ja kaikkien valmennus onnistuu samalla alustalla yhdessä näkymässä. Lisäksi yhdessä ryhmässä voi olla useampi valmentaja tai asiantuntija, kuten esimerkiksi fysioterapeutti.

Kaikki alustalla tapahtuva tiedonvaihto tallentuu järjestelmään kirjastoksi. Näin palautteisiin, harjoitteisiin ja ohjeisiin voidaan palata uudestaan tarvittaessa. 

Mahdollisuus päästä testikäyttäjäksi‍

Seuraava askel palvelun kehittämisessä on ottaa GOS Online Coaching testikäyttöön. Testikäyttö alkaa maaliskuussa 2021. Pilotoinnin aikana testataan alustan ominaisuuksia ja kerätään palautetta käyttäjiltä. Palautteiden perusteella Skillwell jatkaa alustan kehitystä.


Jos olet kiinnostunut testikäytöstä, voit olla yhteydessä Sanna Mönkköseen.

Jos sinulla on tarve on rakentaa pilveen ympäristöjä tai sovelluksia, ole yhteydessä Harri Ilvoseen.

‍Lisätietoja:

Harri Ilvonen - Skillwell

harri.ilvonen@skillwell.fi

+358 400 830 660

Sanna Mönkkönen - Game of Skills

sanna@volttimedia.fi

+358 500 606 556

Lue myös nämä:

blog-post-image
Mastos Oy

Vastuullista liiketoiminta Mastoksen avulla...

blog-post-image
JAMIX

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään...

blog-post-image
Wellpro

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023