PROJEKTIN YHTEENVETO

Palvelu

SaaS Development Service

Timanttinen palvelukehitystiimimme rakentaa tehokkaimmilla ohjelmistokehityksen menetelmillä globaalin skaalautumisen mahdollistavat toimivat, luotettavat sekä tietoturvalliset digitaaliset palvelut.

Ratkaisu

AWS & SaaS konsultaatio

Skillwell on konsultoinut Merius Oy:n pilvipalveluihin ja SaaS-liiketoiminnan kehittämiseen. Tiimi on saanut positiivista palautetta asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä ja kumppanuudesta. Hyvä konsultointi luo kestävää arvoa ja muuttaa ajattelua.

Asiakaspalaute: "Tykkään tehdä teidän kanssa töitä - Te ajattelette Asiakkaan puolesta"

Skillwell on konsultoinut kesästä 2020 alkaen Merius Oy:n kokenutta yrittäjää Hannu Sarjaa ja hänen tiimiään. Konsultointi on keskittynyt pilvipalveluihin ja Merius Oy:n SaaS liiketoiminnan kehittämiseen. 

Tässä tapauksessa konsultoiva tiimimme on koostunut kolmesta henkilöstä: Harri, Juha-Tapio ja Jari. Tiimistä Harrin tausta on enemmän liikkeenjohdossa kuin konsultoinnissa. Vastaavasti tiimistä Jari ja Juha-Tapio omaavat puhtaamman taustan konsultoinnissa.

Tiiviin yhteistyön aikana saamamme palaute on ollut: "Tykkään tehdä teidän kanssa töitä - Te ajattelette Asiakkaan puolesta." Itse olimme ainakin hieman hämillään palautteesta. Olimme siis onnistuneet työssämme mutta miksi? Yksi syy siihen on heterogeenisessä taustassamme, joka tukee tekemistä ja ajattelua mutta se ei ole ainoa syy. 

Konsultointi - mitä se on?

Palautteen jälkeen keskustelimme aiheesta ja myös tutkimme mitä konsultoinnista yleisesti kirjoitetaan. Ohessa eräästä blogista pari poimintaa: 

"Hyvä konsultointi on molempien osapuolten liiketoiminnan kunnioittamista ja parhaimmillaan kumppanuutta."

"Hyvä konsultointi luo kestävää arvoa ja muuttaa ajattelua."

"Kukaan ei tee mitään konsultilla, joka sanoo kaikkeen kyllä." Todennäköisesti nuo kolme kohtaa ovat olleet sellaisia, joita Meriuksen tiimi arvostaa Skillwellin henkilöissä. Nuo asiat ovat myös sellaisia minkä mukaisesti haluamme toimia myös jatkossa. Kuten edellä sanotaan konsultointi on molempien liiketoiminnan kunnioittamista. Kun konsultoinnin aikana meidän tiimi on oppinut ymmärtämään Meriuksen asiantuntijuutta ja edelläkävijyyttä omassa liiketoiminnassaan arvostus on myös toiseen suuntaan kasvanut.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä Harriin tai Jariin:

Harri Ilvonen

harri.ilvonen@skillwell.fi

+358 400 830 660

Jari Ikävalko

jari.ikavalko@skillwell.fi

+358 50 386 5590

Lue myös nämä:

blog-post-image
Mastos Oy

Vastuullista liiketoiminta Mastoksen avulla...

blog-post-image
JAMIX

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään...

blog-post-image
Wellpro

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023