PROJEKTIN YHTEENVETO

Palvelu

Cloud Expert Service

Kokonainen AWS -asiantuntijatiimi käytössäsi silloin, kun tarvitset. Ei yksittäisten toimijoiden varassa kellumista, vaan aina tarpeesi täyttävää, skaalautuvaa huippuosaamista aina yrityksien start-up ja scale-up vaiheista eteenpäin.

Ratkaisu

AWS konsultointi & kehitys

Dazzle Rocks hyödyntää Skillwellin joustavaa AWS-asiantuntemusta pilvitoimintojen kehittämisessä. Yrityksen AWS-ympäristöä on kehitetty toimivammaksi useiden projektien avulla, ja Skillwell on tarjonnut erinomaista tukea ja ratkaisuja startup-yrityksen tarpeisiin.

Haussa kumppani pilvitoimintojen kehittämiseen

Skillwellin AWS-asiantuntemusta monipuolisesti hyödyntänyt Dazzle Rocks arvostaa palvelussa erityisesti joustavuutta, joka vastaa kasvavan startup-yrityksen tarpeisiin. 

Helsinkiläinen mobiilipelejä valmistava startup-yritys Dazzle Rocks kääntyi Skillwellin puoleen kesällä 2020, kun heillä oli tarve yrityksen AWS-käytäntöjen kehittämiseen.

“Olimme alkaneet kerätä backlogia yrityksessä tarpeellisiksi näkemistämme infrastruktuurimuutoksista, mutta tarvitsimme lisää ihmisiä tai osaamista niiden toteuttamiseen. Koska meillä on pienehkö tiimi, joka keskittyy pelikehitykseen, oli järkevää hankkia ulkopuolista tukea pilvitoimintojen kehittämiseen,” kertoo Dazzle Rocksin CTO Alexander Schachtschabel.

“Tarvitsimme kumppanin, joka pystyisi tukemaan meitä startup-yrityksenä ja jonka voisimme luottaa ajattelevan etuamme tulevaisuutta silmällä pitäen. Minulla oli lyhyt luettelo AWS-sertifioiduista kumppaneista, jotka ovat valmiita työskentelemään pienempien yritysten ja startup-yritysten kanssa ja tältä listalta otimme yhteyttä Skillwelliin,” Schachtschabel sanoo.

“Heti ensimmäisen yhteisen palaverin jälkeen näkemykseni Skillwellistä oli, että he eivät etsi asiakkaansa haasteisiin vain ratkaisua, vaan nimenomaan parasta ratkaisua.”

Takana jo useita AWS-ympäristöä parantavia projekteja

Tällä hetkellä noin vuoden kestäneen yhteistyön aikana Dazzle Rocksin AWS-ympäristöä on kehitetty toimivammaksi ja toteutettu useita eri projekteja. Skillwellin avustuksella yrityksessä muun muassa siirryttiin käyttämään AWS Organisations -tilinhallintapalvelua, jonka kautta käyttäjät voivat hallita keskitetysti AWS-tilien ryhmiä sekä niitä koskevia työnkulkuja ja käytäntöjä.

“Skillwell auttoi meitä muun muassa AWS:n DevOps-pipelineissa ja ylipäätään sen varmistamisessa, että noudatamme parhaita käytäntöjä AWS-ympäristössämme. He myös ottivat meille käyttöön tehokkaamman käyttöönottoputken CodePipeline-, CodeBuild-, CodeDeploy- ja EC2 Image Builder -ohjelmilla. Toteutuksissa he pystyivät tarjoamaan joustavuutta, jota me kasvavana startupina tarvitsemme,” Schachtschabel toteaa. 

“Skillwell on vastannut tarpeisiimme erinomaisesti ja myös muokannut ratkaisuja käyttöönoton myötä nousseen palautteemme perusteella.”

Vahvuuksina joustavuus ja aito kehittämishalu

Schachtschabelin mielestä parasta yhteistyössä Skillwellin kanssa on ollut juuri joustavuus. 

“Emme tienneet kaikkia projektien vaatimuksia etukäteen, joten oli hienoa, että Skillwelliltä löytyi mukautumiskykyä. He ovat panostaneet siihen, että ymmärtävät käyttötapauksiamme, jotta toimintatapoja voidaan aidosti parantaa.” 

“Lisäksi oli hienoa saada ihmiset katsomaan tarkemmin tietoturvakäytäntöjä ja varmistamaan, ettemme tee virheitä niiden osalta.”

Dazzle Rocksissa ollaan myös tyytyväisiä yhteistyön avulla saavutettuihin lopputuloksiin ja siihen, että Skillwell on ollut tukena tarvittaessa vielä projektien päätyttyäkin.

“Heidän kollektiivinen tietämyksensä on auttanut meitä tulemaan tehokkaammiksi käyttöönotossa ja tavassa työskennellä AWS:n kanssa,” Schachtschabel sanoo.

“On helppo suositella Skillwellin osaamista muillekin yrityksille. Kasvavana startup-yrityksenä meille Skillwell on ollut erinomainen kumppani. He pyrkivät aina tarjoamaan parasta palvelua asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.”


Kiinnostuitko Skillwellin AWS-palveluista? Ota yhteyttä Harriin: 

Harri Ilvonen

harri.ilvonen@skillwell.fi

0400 830 660

Lue myös nämä:

blog-post-image
Wellpro

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi...

blog-post-image
MyHomesID

MyHomesID-palvelualusta valmistui ketterän kehityksen mallilla...

blog-post-image
Mastos Oy

Vastuullista liiketoiminta Mastoksen avulla...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023