PROJEKTIN YHTEENVETO

Palvelu

AWS Well Architected Review

Kun haluat parantaa pilviympäristösi turvallisuutta, operointia, suorituskykyä, luotettavuutta tai kustannustehokkuutta, me toteutamme sinulle kustannustehokkaan pilviympäristön arvioinnin. Ratkaisu tuottaa sinulle priorisoidun toimenpidelistauksen.

Ratkaisu

Kustannussäästöjä pilvessä

Skillwell toteutti AWS Well-Architected Reviewn Bolt.works Oy:lle, joka paransi toimintamallejaan ja löysi kustannussäästöjä. Review auttaa yrityksiä kehittämään AWS-ympäristöään luotettavuuden, turvallisuuden, kustannusten optimoinnin ja muiden näkökulmien kautta.

Skillwell Oy:n toteuttaman Well-Architected Review:n avulla myös sinä voit omassa yrityksessä saavuttaa vastaavaa kehitystä.

Kun lähdetään tekemään Well-Architected Reviewtä alkuvaiheessa ei aina tiedetä mitkä ovat asiakasyrityksen käytännöt, toimintamallit tai teknisen toteutuksen taso. Skillwell lähti tekemään Bolt.works Oy:lle syksyllä 2022 Well-Architected Reviewtä tietämättä siinä vaiheessa syvällisesti Bolt.Works Oy:n toimintamalleja tai teknistä toteutusta.

Skillwellin AWS kehittäjä Jesse Kiilamaan sanoin, Bolt.works Oy on “hyvä esimerkki yrityksestä, jossa teknisen toteutuksen laatu on korkealla tasolla mutta WAR:in avulla löytyi ajatuksia ja huomioita miten ohjelmistokehitystiimin toimintamalleja ja prosesseja voidaan aidosti parantaa”.

Bolt.works Oy:n Mikko Rekola on yhtä mieltä Jessen kanssa “Pystyimme parantamaan AWS Well-Architected Reviewn avulla omia toimintatapojamme ja löysimme myös toimenpiteitä, joilla pystyisimme saamaan aikaan kustannussäästöjä AWS-palveluidemme käytössä. Jos nämä asiat kiinnostavat niin suosittelen AWS Well-Architect työpajaa teillekin.”

Toimintamallien ja prosessien kehittämisen lisäksi Well-Architected Review voi tukea yritystäsi monella muultakin kantilta, kuten tietoturvariskien tunnistamisen ja kulusäästöjen saralla.

Kaiken kaikkiaan Well-Architected Review tarkastelee asiakkaan AWS-ympäristöä kuudesta eri näkökulmasta, ja auttaa tunnistamaan kehitys- ja riskikohteita.

  • Luotettavuus

  • Turvallisuus

  • Ylläpidettävyys

  • Kustannusten optimointi

  • Pilven tehokkuus

  • Operatiivinen kyvykkyys

Arvioinnin aikana parannusehdotukset ja tunnistetut riskirakenteet kirjataan ylös. Lopulta Reviewistä rakentuu siis raportti toimenpidesuosituksista, jonka avulla asiakkaamme voi sisäisesti, tai Skillwellin avustamana kehittää ja korjata mahdolliset löydöt.

Skillwellin sekä AWS Well-Architected Review:n lopputavoitteena on auttaa asiakaitamme seuraamaan Amazon Web Services:n määrittämiä “Best practises” -käytänteitä.

Lue myös nämä:

blog-post-image
Mastos Oy

Vastuullista liiketoiminta Mastoksen avulla...

blog-post-image
JAMIX

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään...

blog-post-image
Wellpro

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023