Taustalla pitkä kokemus AWS-palveluista

Olemme jo kauan toteuttaneet tarjoamamme digitaaliset palvelut, sovellukset ja pilviympäristöt AWS:llä eli Amazon Web Services -pilvipalveluita hyödyntäen. Jo aiemmin olemme olleet AWS Advanced Consulting Partner, mutta nyt saimme lisäksi AWS Service Delivery Partner -kumppanistatuksen AWS Service Delivery Program -ohjelman kautta.

AWS Service Delivery Partner -asema on osoitus suunnitelmallisesta työstämme AWS-osaamisen kehittämiseksi. Erityisen hienoa on se, että AWS:n ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden mitata osaamistamme ja kyvykkyyttämme globaalisti. Saavutetut sertifikaatit ja jäsenyydet AWS:n ohjelmissa kertovat osaamisemme olevan kansainvälistä huippuluokkaa.

Asiakkaamme puolestaan voivat luottaa siihen, että osaamisemme on ensiluokkaista ja täyttää AWS:n globaalit standardit sekä osaamisvaatimukset. Saavutettujen AWS-kumppanuuksien ansiosta saamme myös AWS:n suunnalta sellaista tukea ja apua, josta asiakkaamme hyötyvät suoraan.

Mikä on AWS Service Delivery Program?

AWS Service Delivery Program on validointiohjelma, jonka avulla valitaan viralliset AWS-kumppanit. AWS Service Delivery Partneriksi hyväksyminen on osoitus siitä, että yrityksellä on syvällinen ymmärrys määritellyistä AWS-palveluista ja kattavasti asiakaskokemusta.

Amazon Web Services (AWS) on maailman kattavin ja laajalti käyttöön otettu pilvialusta, jota käyttävät miljoonat asiakkaat ympäri maailman. AWS-järjestelmä tunnetaan erityisesti ketteryydestään, skaalautuvuudestaan ja luotettavasta toiminnastaan. AWS myös kehittyy jatkuvasti monipuolisemmaksi.

Tutustu referensseihimme AWS-pohjaisista ratkaisuista

» Katso kaikki referenssit


Lisätietoja:

Harri Ilvonen

harri.ilvonen@skillwell.fi

0400 830 660

Lue myös nämä:

blog-post-image
SaaS
Asiantuntija
Ketterä kehitys lyhyesti

Nopeasti muuttuvassa ohjelmistokehityksen maailmassa, missä ainoa pysyvä tekijä on muutos, perinteiset kehitysmenetelmät usein voivat joutua kamppailemaan pysyäkseen...

blog-post-image
AWS
Asiantuntija
SaaS
Uusi virstanpylväs: Jari Ikävalko on nyt AWS Ambassador!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa merkittävästä virstanpylväästä matkallamme - Skillwellin pilviarkkitehti Jari Ikävalko on saavuttanut AWS Ambassador -statuksen. Tämä...

blog-post-image
SaaS
Tulevaisuuden purkaminen: 4 Saas-trendiä yrityksille

SaaS on ohjelmistojakelutapa, jossa loppukäyttäjä ei osta itse ohjelmistoa, vaan sen käyttöoikeuden. SaaS:n suosio on ollut erityisen kasvussa...

Ota meihin yhteyttä

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023