PROJEKTIN YHTEENVETO

Palvelu

SaaS Development Service

Timanttinen palvelukehitystiimimme rakentaa tehokkaimmilla ohjelmistokehityksen menetelmillä globaalin skaalautumisen mahdollistavat toimivat, luotettavat sekä tietoturvalliset digitaaliset palvelut.

Ratkaisu

Innovaatioita Hyvinvointiin

Terveyspalveluja tarjoava Wellpro kehitti MySeula-palvelun Skillwellin avustuksella, saaden hyvän vastaanoton Mieliteko-ohjelman kanssa tehdyn yhteistyön kautta. Skillwell jatkaa palvelun ylläpitoa painottaen tietoturvaa ja kustannustehokkuutta AWS-ympäristössä.

Wellpro Impact Solutions Oy on aivo- ja muistiterveyden sekä mielen hyvinvoinnin sairastumisriskien seulontaan ja terveen ikääntymisen edistämiseen erikoistunut yritys. Wellpro tarjoaa digitaalisia palveluja omasta terveydestään kiinnostuneille henkilöille. Myseula-kyselyn avulla voidaan tehdä myös väestötasoista seulontaa.

Wellpro halusi tarjota SaaS-palveluna työkalua, jolla henkilöt voivat seurata kuukausittain elämäntapojen kehittymistä ja tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta. Skillwell Oy:n osaaminen vastasi kehitystarpeisiin. Lopputuloksena syntyi MySeula -palvelu, jonka avulla voi helposti seurata omaa hyvinvointia ja sen kehittymistä.

MySeula

Myseula-kyselyn ja siihen Skillwell:n rakentaman seurannan avulla kansalaisten on helppo seurata elämäntapojen vaikuttavuutta. Myseulan käyttäjät ovat kertoneet menetelmän aktivoivan miettimään omia elämäntapoja ja tekemään hyvinvointiin vaikuttavia valintoja. Myseula toimii siis myös mini-interventiona, ilman terveysväittämiä.

Projekti sai alkunsa siitä, kun Wellpro etsi kumppania kansanterveyttä edistävän ratkaisun toteutukseen. Tarvittiin tietoturvallinen ratkaisu, joka mahdollistaisi henkilöille tulosten ja kehittymisen seurannan.

Ratkaisun pohjana hyödynnettiin jo olemassa olevaa ratkaisua, joka Wellprolla oli käytössä. Ratkaisua laajennettiin ja kehitettiin siten, että se tarjoaa kehittyneempää käyttäjän- ja tilauksenhallintaa. Lisäksi palveluun integroitiin Wellpron käyttämä asiakkuuksienhallinnan palvelu, joka parantaan viestintää asiakkaiden suuntaan.

Amazon Web Services palveluiden tarjoama tietoturva

Palvelussa, jossa käsitellään henkilökohtaista dataa korkeatasoinen tietoturva on yksi tärkeimmistä peruspilareista. Palvelualustana käytettävä Amazon Web Services (AWS) panostaa voimakkaasti tietoturvaan ja AWS tarjoaa monia valmiita palveluita, joiden avulla on mahdollista kehittää ohjelmistoja, jotka varmistavat käytettävän palvelun tietoturvan.

“Meille oli ensiarvoisen tärkeää löytää ammattitaitoinen, kotimainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan skaalautuvalle palvelulle globaalin kattavuuden, turvallisesti”, kertoo Wellpro Impact Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petteri Sveins.

Innostunut ja onnistunut vastaanotto

Palvelu otettiin vastaan suurella innolla Pohjois-Savossa osana yhteistyötä Mieliteko-ohjelman kanssa, jonka tavoitteena on lisätä mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia Pohjois-Savon alueella. Helmikuussa 2023 Wellpro yhteistyössä Mieliteko-ohjelman ja Itä-Suomen yliopiston kanssa tarjosivat Pohjois-Savon asukkaille kuukauden ilmaisen kokeilujakson palvelulle. Myseula-kyselyn täytti tänä aikana 1647 henkilöä, joista 857 aktivoiBitHabit-sovelluksen.

“Aamukahvin aikaan katson kännykästä tärkeät asiat, joten miksen siis päivittäisi pieniä tekojani sovelluksessa samassa yhteydessä.” Asiakaspalaute BitHabit käyttäjältä

Jatkuvaa palvelua Wellprolle - tietoturva ja palveluiden jatkuvuus huomioiden

Palvelun ensimmäisen vaiheen julkaisun jälkeen Skillwell on tuottanut Wellprolle jatkuvaa palvelua AWS:ssä toimivien palveluiden hallinnointiin liittyen huomioiden erityisesti tietoturvan, palveluiden jatkuvuuden ja kustannustehokkuuden.

Lue myös nämä:

blog-post-image
MyHomesID

MyHomesID-palvelualusta valmistui ketterän kehityksen mallilla...

blog-post-image
Mastos Oy

Vastuullista liiketoiminta Mastoksen avulla...

blog-post-image
JAMIX

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023