Skillwell AWS-pilviturvallisuus
Skillwell Well Architected Review

Skillwell AWS Cloud Security Service

Vahvista pilviturvallisuuttasi

Skillwell AWS Cloud Security Service on erinomainen ratkaisu, kun haluat varmistaa AWS-infrastruktuurisi jatkuvan turvallisuuden. Palvelu perustuu Skillwellin kokeneiden ammattilaisten asiantuntemukseen, AWS:n Well Architected Frameworkin parhaisiin käytäntöihin ja sinun erityistarpeisiisi räätälöityihin AWS-palveluihin, joiden avulla voit kerätä olennaiset tiedot AWS Security Hubiin.

Skillwell AWS advanced consulting partnerOlemme luotettava AWS Well Architected kumppani

Tutustu syvemmin Skillwellin ratkaisuihin lukemalla Bolt.Works Referenssi

Pystyimme parantamaan AWS Well-Architected Reviewn avulla omia toimintatapojamme ja löysimme myös toimenpiteitä, joilla pystyisimme saamaan aikaan kustannussäästöjä AWS-palveluidemme käytössä.

Mikko Rekola,

CTO Bolt.Works Oy

Palvelun vaiheet

Milloin viimeksi tarkastit AWS-infrastruktuurisi tietoturvan? Varmistetaan yhdessä, että järjestelmäsi ja tietosi ovat turvassa.

Palvelun aikana keskitymme yhdessä kanssanne AWS-infrastruktuurisi turvallisuuteen käyttämällä AWS Well-Architected Frameworkin ja AWS Security Hubin parhaita käytäntöjä. Tiimimme tietojen ja taitojen avulla löydämme mahdolliset riskit ja mahdollisuudet vahvistaa tietoturvasi asemaa.

Tavoitteenamme on luoda sinulle mahdollisimman suorituskykyinen ja turvallinen pilviekosysteemi. Perustuen merkittävään asiantuntemukseemme työkuormien luomisessa ja käyttämisessä toteuttamalla AWS Well-Architected Framework -turvapilarin parhaita käytäntöjä, tunnistamme, priorisoimme ja korjaamme säännöllisesti AWS-ympäristösi tietoturvahavainnot.

AWS Security Service - Vahvista pilviturvallisuuttasi

Skillwell AWS Security Service on kattava palvelu, joka auttaa sinua tunnistamaan, priorisoimaan ja korjaamaan AWS-ympäristösi tietoturvauhkat. Palvelua hallinnoivat Skillwellin AWS-asiantuntijat, jotka tuovat mukanaan runsaasti tietoa ja kokemusta pilvipalvelusi turvallisuuden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi: - AWS-työkuormien arviointi ja analysointi tietoturvan näkökulmasta. - Well-Architected turvallisuuspilarin High Risk Issuet (HRI) tunnistaminen ja korjaus. - AWS-työkuormien turvallisuuden parantaminen AWS:n parhaita käytäntöjä soveltaen. - AWS Tietoturvatiedon keräämisen automatisointi ja keskittäminen AWS Security Hubiin.

Skillwell AWS-pilviturvapalvelun vaiheet

Mitä tarjoamme

Turvallisuuspalvelu toteutetaan AWS:n luomien parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tämän tuloksena luomme vision optimoidusta pilviympäristöstä:

- AWS:n tietoturvapalveluiden käyttöönotto - Tietoturvan perusteiden tarkastaminen - Identiteetin ja pääsynhallinnan arvio - Tietosuoja-arvio - Häiriötilanteisiin vastaaminen - Skillwellin tekemät säännölliset katsaukset - Säännöllinen turvallisuusraportointi

Kokeneiden AWS pilviasiantuntijoiden ohjauksessa, keskittämällä tietoturvatiedot, priorisoimalla hälytykset ja automatisoimalla vaatimustenmukaisuuden tarkistukset, voit suojata pilvi-infrastruktuurisi kaikenlaisilta uhkilta.

AWS:n tietoturvapalvelut: Security hub, Amazon guardduty ja paljon muuta.

Lue kuinka palvelumme on auttanut asiakkaitamme

Skillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partnersSkillwell service partners

AWS Well-Architected Review / Yleiset periaatteet

Olemme Skillwellillä sitoutuneet noudattamaan Amazon Web Services (AWS) -palveluiden perusperiaatteita kehitystyössämme.

Vankka sitoutuminen turvatoimiin, skaalautuva infrastruktuuri, joka mukautuu kehittyviin tarpeisiin, sekä luotettavien palvelujen tarjoaminen vikasietoisten järjestelmien avulla.

Kehitysprosesseissamme asetamme etusijalle kustannustehokkaat ratkaisut, optimaalisen suorituskyvyn, operatiivisen huippuosaamisen, jatkuvan innovoinnin ja asiakaskeskeisyyden. Nämä periaatteet ohjaavat työtämme ja varmistavat, että toimitamme jatkuvasti turvallisia, skaalautuvia ja luotettavia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuvia vaatimuksia.

Skillwell AWS advanced consulting partner

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko keskustella tilanteestasi ilmaisessa palaverissa? Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tai varaa tapaaminen suoraan kalenteristamme.
Nimi*
Puhelinnumero
Sähköposti*
Viesti

Amazon Web Services - Usein kysyttyä

Hei! Haluaisitko keskustella tilanteestasi ilmaisessa palaverissa?

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023