Mastos - Vastuullisen kasvun asiantuntija

Mastos on palveluntarjoaja, joka keskittyy auttamaan Suomen PK-yrityksiä kehittymään maailman vastuullisimmiksi toimijoiksi. Yritys tarjoaa kattavia palveluita, jotka tukevat yritysten vastuullisuustyötä, auttaen niitä kasvamaan ja parantamaan kilpailukykyään vastuullisuuden näkökulmasta. Mastoksen tiimi yhdistää liiketoiminnan, viestinnän ja datan asiantuntemuksen, tarjoten asiakkailleen työkaluja ja ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kasvua ja vastuullista liiketoimintaa.

Yhteistyön ja projektin tausta

Mastoksen tavoite edistää suomalaisten PK-yritysten vastuullisuutta loi tarpeen digitaaliselle alustalle, jonka avulla nämä tavoitteet voitaisiin saavuttaa. Skillwellin tehtävänä oli vastata tähän tarpeeseen kehittämällä käyttäjäystävällinen SaaS-sovellus, joka auttaisi yrityksiä parantamaan vastuullisuusprosessejaan.

Sovelluksen suunnittelu ja toteutus

Aloitimme projektin Mastoksen kanssa käymällä läpi heidän vaatimuksensa ja tavoitteensa sovellukselle. Yhteistyössä Mastoksen kanssa suunnittelimme UI/UX:n, keskittyen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Sovelluksen suunnittelu oli yhteistyöprosessi, jossa Mastoksen asiantuntemus vastuullisuudesta ja Skillwellin sovelluskehitys osaaminen yhdistyivät luomaan käyttäjäystävällisen ratkaisun.

Yhdessä suunniteltu ratkaisu

Yhdessä Mastoksen kanssa kehitimme heille SaaS-sovelluksen ensimmäisen version, joka tukee vastuullisuuden johtamista ja raportointia. Sovellus on suunniteltu skaalautuvaksi ja modulaariseksi, jotta se voi kasvaa ja mukautua Mastoksen tarpeiden mukana. Toteutimme sovelluksen hyödyntäen moderneja web-teknologioita, joilla varmistettiin sovelluksen turvallisuus, nopeus ja saavutettavuus millä tahansa laitteella.

Onnistunut yhteistyö

Yksi projektin onnistumisen kulmakiviä oli toimiva yhteistyömalli. Ketterät kehitysmenetelmät mahdollistivat sujuvan kommunikoinnin ja joustavuuden projektin aikana, jotta pystyimme reagoimaan nopeasti palautteeseen ja muutoksiin. Tämä yhteistyö ei ainoastaan tehostanut kehitysprosessia, vaan myös varmisti, että lopputulos vastasi Mastoksen visiota ja käyttäjien tarpeita.

"Yhteistyö Skillwellin kanssa on ollut tehokasta ja suoraviivaista. Tekemisessä yhdistyy vahva koodaustaito, syvällinen teknologia osaaminen ja taitava UX-luonnostelu. Heidän rento ja ammattimainen yhteistyöasenne on mahdollistanut uusien ideoiden ja ajatusten syntymisen, jotka ovat olleet arvokkaita tuotteemme kehityksessä. Skillwellin tekijä on ollut tiimin jäsen, jonka panos on ollut merkittävä projektimme menestykselle. Suosittelemme heitä lämpimästi."

Lopputulos

Lopputuloksena syntyi ensimmäinen versio SaaS-sovelluksesta, joka mahdollistaa Mastoksen tarjoamaan yrityksille tehokkaan työkalun vastuullisuuden hallintaan. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa Mastoksen pyrkimyksiä kohti vastuullisempaa liiketoimintaa ja odotamme innolla sovelluksen positiivista vaikutusta Mastoksen asiakkaiden vastuullisuustyöhön.

Lue myös nämä:

blog-post-image
Wellpro

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi...

blog-post-image
MyHomesID

MyHomesID-palvelualusta valmistui ketterän kehityksen mallilla...

blog-post-image
JAMIX

Skillwellin toimittama integraatioalusta yhdistää eri ohjelmat ja järjestelmät JAMIXin ammattikeittiöjärjestelmään...

Kauppakatu 39

40100 Jyväskylä

© Skillwell Oy 2023